Mazhab (Sosiologi) Pendidikan: Punca Kita Sukar Sependapat
-
Pendahuluan Mengapa perbincangan tentang pendidikan sering kali menimbulkan
perbezaan pendapat? Sudah tentu, ini bermula daripada perbezaan di antara
penda...
2 days ago
7 comments:
lain kali parut dulu cheese tuh...pakai la cheese yg sdia parut tuh....^_^
HeHe.. paRut?? cmna mau Parut cheese tu?? lembek jak... parut pakai apa eh?? sy pkai pisau jak potong.. adoilaa..
cheese grater ada bah...adoi...
yakaa... adoi... teda laa bnda tu di rumah sy nih... kal omasak dulu cheese tu.. cairkan dulu.. bulih ka..? lepas cairkan bru tuang di spageti tu.. then masuk dlm oven..?? HiHi... dr hr tu trfkir.. cuma belum test lagi.. hihi..
:> nda payahla masuk oven lagi kalau gitu. tuang ja cheese yg sudah cair tu atas spageti yg sudah masak. siap! ^_^
haha.. ada lagi cara len... rasanya sy kena pakai cheese yang mahal ckit tau... cheese yg sy pakai ni murah pya.. 4 Griv lebih jaK.. haha.. Mael laa ckP yg cheese Ni sedaP.. so SY beli laa.. tapi mmg sedap laa cheese nih..
Cuma we (hazwan) ckp camtu laa... pkai cheese yg standard ckit.. haha.. adoi... kalo sy pakai cheese yang hrga 50 griv tu cmna?? ok ka?? hehe..
Cheese plak jadi topik nih.. kih3..
tuh gne cheese bse yang makan dgn roti selalu tuh ke?
ad bbrp jns cheese.. cheese yg bleh makan trs tuh, xigt lak nmenye.. cream cheese utk cheese cake.. mozzarella cheese utk mskn2 cm spagetti cheese n pizza.. tabur je.. mmg cair afta dibakar cm yg kte beli kat kedai.. try dis out ye..
Post a Comment